Over Anne-Marie

Over
Anne-Marie

Ik heb al jarenlang een fascinatie voor de afstemming tussen mens en organisatie. Begonnen als HR Adviseur bij verschillende bedrijven, ben ik vanaf 2006 als zelfstandig Interim HR Adviseur voor verschillende organisaties met heel veel verschillende medewerkers gaan werken.

Gemeenschappelijke factor bij alle organisaties en medewerkers waar ik mee werk, is de continue zoektocht naar de juiste afstemming tussen hen. Organisaties zijn in beweging en mensen ook en kunst is daar voor iedereen het juiste pad in te vinden. De laatste jaren beweeg ik me, naast het Interim HR-schap meer richting het specialisme Loopbaan – Ontwikkelen – Opleiden. Met veel plezier zie ik hoe steeds meer mensen en organisaties bezig zijn met ontwikkeling en loopbaan.

Naast mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid, heb ik een bedrijfskundige achtergrond en volg ik momenteel de Post HBO Opleiding Loopbaanadviseur bij Dé Loopbaanopleiding.

Nuchter, praktische werkwijze, recht door zee, vakidioot, duidelijk, de goede dingen doen, tikkeltje energiek. Korte èn lange termijn, probleemoplossend, partnerschap en co-creatie. Zomaar wat termen die goed bij me passen.

Ik ben een nuchtere noorderlinge, met Rotterdamse roots, woon met levenspartner en dochter in Haren en werk van Overijssel tot het puntje van Noord Nederland. 

Heb je interesse?

Dan is het tijd kennismaken onder het genot van goeie koffie!