Loopbaan­advies

Loopbaan
advies

De arbeidsmarkt verandert momenteel snel en is een bijzondere wereld. Het is heel normaal dat iemand toe is aan een volgende (kleine of grote) stap in zijn of haar loopbaan binnen of buiten de organisatie. Of geïnteresseerd in een geheel andere carrière? Wat is er allemaal mogelijk in de huidige arbeidsmarkt?

Uitzoeken waar je energie van krijgt en hoe dit dan omgezet wordt in een toekomstig loopbaanpad. Een pad waarin met plezier een nieuwe frisse blik gegeven wordt op eigen werk of ander werk, is iets waar ik graag bij help. Dit vanuit de overtuiging dat iedereen zijn of haar eigen reis maakt en daar eigen beslissingen in neemt.

Hoe? Met behulp van de systematiek van De Loopbaantrechter, een aantal testen èn aangelegd tegen de arbeidsmarkt, zoeken we waar energie en plezier ligt. We vertalen dit naar een eigen Loopbaanplan op basis waarvan verdere stappen genomen kunnen worden. En heb je daarna nog ondersteuning nodig bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsmarketing, solliciteren, netwerken of starten als zelfstandig ondernemer, dan ondersteun ik daar ook graag in.

Heb je interesse?

Dan is het tijd kennismaken onder het genot van goeie koffie!